Macaristan Türkiye Maçı - Blogger Haber Blogu Teması
Son Haberler:

Blog Okulu Haber Şablonu ile Güncel Haber Sitesi Yapabilirsiniz.Sorularınız için www.blogokulu.org sitesini ziyaret edin.
Home » , » Macaristan Türkiye Maçı

Macaristan Türkiye Maçı

Written By Blog Okulu on 16 Ekim 2012 Salı | 11:42

MACARİSTAN-TÜRKİYE SAAT: 21:30
STAT: Ferenc Puskas HAKEM: Daniele Orsato
MACARİSTAN: Bogdan, Vanczak, Liptak, Elek, Varga, Korcsmar, Meszaros, Koltai, Hajnal, Zoltan Gera, Szalai TEKNİK DİREKTÖR: Sandor Egervari
TÜRKİYE: Volkan, Hamit, Ömer, Egemen, Hasan Ali, Nuri, Emre, Tunay, Mehmet Ekici, Caner, Mevlüt TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı
Maça Türkiye başladı. Milli takımımıza başarılar dileriz. 3. dakika: Millilerimiz sağ köşeden korner kazandı. Paslaşılarak kullanılan korner atışında Emre'nin ceza sahası dışından vuruşunda savunmaya çarpan top kornere gitti. 6. dakika: Nuri'nin derinlemesine pasıyla sağdan ceza sahası giren Mevlüt'ün yerden pasında savunmaya çarpan topu kaleci aldı.
Share this article :

3 yorum:

  1. Türkiye başarılar diliyorum
    İstanbul Evden Eve Taşımacılık,nakliye  istanbul dan güzl bir taşıma için

    istanbul nakliyat



    İstanbul Evden Eve Nakliyat olarak, siz değerli müşterilerimize, nakliye işinin hiç de zor bir iş olmadığını göstermek bizim asli görevimizdir. İstanbul içerisinde nakliye işi yapan firmamız, gerek donanımlı ekibimiz, gerekse uzman kontrolörlerimiz ve gerekse deneyimli ve sertifika sahibi şoför ve son model araçlarımızla hizmetinizdedir.

    İstanbul Evden Eve Nakliyat fiyatları olarak, İstanbul içerisinde sadece tüm istanbul , diğer semtlere de, en hızlı, uygun ve güvenli şekilde nakliye hizmeti gerçekleştirmekteyiz.

    İstanbul Nakliyat ile eşyalarınızı taşıtmak için yapmanız gereken ilk iş, çağrı merkezimizden bizi arayarak, isim soy isim, adres ve telefon gibi irtibat bilgilerini vermenizdir.

    İstanbul Evden Eve taşıma firması olarak, eşyalarınızı evinizden, ofis, işyeri, okul, yada fuar alanından, özel paketleme teknikleri ile araçlarımıza yükletip, taşınılacak olan adrese, talebinize göre sigorta kapsamında, sağlam, güvenli ve hasarsız bir şekilde eşyalarınızı taşımaktayız.

    İstanbul Evden Eve Nakliyat firması kontrolörleri tarafından eşyalarınız incelenip teklif verildikten sonra, belirttiğiniz gün ve saatte nakliye işiniz başlar. Nakliye için kullanılan araçlarımız son derece modern, tüm bakımları yapılmış olarak ve eşyanızın hacmine uygun hacimde seçilmektedir.

    İstanbul Evden Eve Nakliye olarak, İstanbul başta olmak üzere diğer illere de en uygun ve hesaplı şekilde nakliye hizmeti götürmekteyiz

    İstanbul Evden Eve   firması siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini kendisine verilen en büyük ödül olarak görmektedir. Nakliye işi ciddi bir iştir ve hiçbir şekilde ihmale yer verilemez. İstanbul Evden Eve Nakliyat firmamız, işini ciddi olarak ve deneyimli personeli ile en sıhhatli şekilde gerçekleştirmektedir</

    YanıtlaSil
  2. İstanbul Evden Eve Nakliyat

     

    Eşyalarını şehrin bir yerinden başka bir yerine götürmek isteyen insanlar çoğu zaman bunu kendi başlarına yapabileceğini düşünürler. Oysaki eşya nakliye işlemi çok büyük sorumluluk gerektiren bir iştir. Herkesin de bildiği üzere pek çok eşya kırılgandır ve dikkatli taşınmaması halinde istenmeyen sonuçlar meydana gelebilir. Böyle bir şeyin olmasını engellemek için, taşınılacağı zaman mutlaka İstanbul evden eve nakliyat firmalarını tercih etmek gerekmektedir.

     

    İstanbul evden eve nakliyat ile birlikte eşyalar büyük bir özenle, gerektiği şekillerde paketlenmektedir. Bu paketleme sayesinde de taşınma esnasında hiçbir zarar görmez.

     

    Eşyalarının güvenli bir şekilde taşınmasını isteyen herkesin, bunu kendi başlarına yapmak yerine mutlaka İstanbul nakliyat firmaları arasından seçim yapmaları gerekmektedir.

    YanıtlaSil

 
Support : araba yarışları | Blog Okulu Template | Blog Okulu
Copyright © 2011. Blogger Haber Blogu Teması - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Araba Oyunları
Proudly powered by araba yarışı